Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

CHP Erdek İlçe Başkanı Uysal: Milletvekili aday adayı sayısının artması partiye olan güvendir”

CHP Erdek İlçe Başkanı Uysal:  Milletvekili aday adayı sayısının artması partiye olan güvendir”

CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, Balıkesir'de CHP'nin Milletvekili aday adayı sayısının artmasının nedenini partiye duyulan güvenden kaynaklandığını söyledi.

CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, Balıkesir’de CHP’nin Milletvekili aday adayı sayısının artmasının nedenini partiye duyulan güvenden kaynaklandığını söyledi.
Aday adayları ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Erdek İlçe Başkanı Uysal, “Balıkesir’de CHP Milletvekilliği aday adaylığı için şuana kadar 50’ye yakın aday adayı çıktı. Aday adaylarının sayısının fazlalığı, partimize duyulan güvenin ne kadar yüksek olduğunu göstermektedir.

Geçtiğimiz günlerde de belirttiğim gibi Balıkesir’de 20 ilçe başkanının oy birliği ile aldığı kararla aday adayları içerisinde önseçim istedik. İl Başkanlığımız bu isteğimizi genel merkezimizle paylaştı.
CHP Parti Meclisinin haziran ayında yapılacak genel seçimlerde adaylık belirleme yönteminde Balıkesir için ön seçim kararı vermesinin ardından Aday adaylarımız ön seçim ile belirlenecek. Biz CHP Erdek İlçe Teşkilatı olarak bütün adaylara eşit mesafede olup önseçim için partimiz bünyesinde kayıtlı bulunan 1000 üyemiz sandığa gidecek ve özgür iradesi ile oyunu kullanacaktır.” diyerek sözlerine ekledi.



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı